Az IT Butlerről

Az IT Butler célja, hogy a piacon egyedülálló módon lehetőséget kínáljon arra, hogy ügyfelei a domainregisztrációtól kezdve a webhostingon át a weboldalkészítésig, webáruház fejlesztésig, webmarketingig egy helyen, egy kézben tarthassanak mindent!

Az angol “butler” szó kormornyikot, azaz magasan kvalifikált, az egyes kiszolgálóterületeket összefogó pozíciót jelöl. Mivel az IT Butler számára a legfontosabb, hogy ügyfelei mindig professzionális kiszolgálást kapjanak az IT valamennyi területén, és egy kézben, egy helyen, egy költségért tudhassa biztonságban vállalkozása valamennyi informatikai területét, adta magát az ötlet, miért válasszuk az IT Butler elnevezést.
IT Butler: A netes megjelenés (ki)szolgái vagyunk!

Még többet rólunk

Az IT Butler és csapata mögött a 2KAL Informatikai és Szolgáltató Kft. áll, mely közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik mikro-, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és intézmények informatikai háttértámogatásában.

Számunkra minden ügyfél egyformán fontos, minden projekt kiemelt – hiszen az, aki megtisztel bennünket bizalmával, a számára egyik legfontosabb dolgot bízza ránk: saját vállalkozását. Hiszünk abban, hogy egy egyszemélyes, induló kisvállalkozás ugyanazt érdemli, mint egy sokéves múlttal rendelkező nagyvállalat: professzionális szakmai támogatást, naprakész informatikai megoldásokat és rugalmas, ügyfélközpontú kommunikációt.

Szolgáltatásaink rugalmasak, igény szerint válaszhatóak önállóan, vagy komplett csomagban.

Kérdésed van, szeretnél többet megtudni rólunk?

Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: +36 30 6263 595
Darabont Csilla
E-Mail: help@itbutler.hu

Erősségeink

Domainregisztráció: 100%
Szerverkarbantartás / Webhosting: 95%
Webfejlesztés 90%

Referenciáink