Ügyfélhozó weboldalkészítés A-Z-ig!
Akkor is, ha még kicsi vagy.

Vállalkozásod weboldala nem csupán online névjegykártya, ami alapján potenciális megrendelőid megítélnek Téged, de egyszerű és költséghatékony eszköz is, ha több vásárlót szeretnél.

Minden egy kézben, egy költségért, egy partnerrel!

Válassz weboldalsablont vagy egyedi fejlesztésű weboldalt, az IT Butler grafikai elemeiben nem fogsz csalódni! Letisztult, egyszerű design vagy épp a színek kavalkádja: szakértő grafikai és webmarketing tanácsadással segítünk, hogy ne csak Te, de ügyfeleid is maximálisan elégedettek legyenek weboldaladdal, hírleveleiddel!
Professzionális weboldalkészítés? IGEN, …olyan stílust és marketingeszközök komplex együttesét tartalmazza, melyek egyszerre segítenek a látogatók odavonzásában, ott-tartásában, és a vásárlás generálásban.
Az IT Butler egyedi weboldalfejlesztés szolgáltatásának keretében céljaidra, igényeidre szabottan készítjük el weboldaladat vagy webáruházadat.

Mit várhatsz tőlünk?

  • cégre szabott, igényeknek megfelelő honlapot, személyes megbeszélés alapján
  • felhasználóbarát honlapot, egyedi domain névvel és mérhető statisztikával, spam szűrővel és saját e-mail fiókkal
  • kedvező árakat, olyan csomagokat amelyek igazodnak az igényeidhez

Ügyfeleink mondták

“A domain szolgáltatás minden igényt kielégítő. A tárhely szolgáltatás zökkenőmentes. Probléma esetén azonnal kapok segítséget.
E-mail szolgáltatásnál nagyon ritkán fordul elő probléma. Weblap szerkesztés esetén az adatok a legrövidebb időn belül megjelennek a honlapunkon. Összességében a 2KAL Kft. szolgáltatása: korrekt segítőkész ügyintézés, kimagasló hozzáértés.”
Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége, ÉFOSZ
“A domain szolgáltatás rendben van. A tárhely szolgáltatás zökkenőmentes. E-mail szolgáltatás kiváló. Weblap szerkesztés, igényeinknek kiváló. Ajánlom a 2KAL Kft. szolgáltatásait, mert valóban személyre szabott szolgáltatást nyújtanak.”
Rémán Izabella, workshop-hr Kft.
“Teljes mértékben elégedettek vagyunk, a szolgáltatás gyors, pontos, kiváló az együttműködés. Az ügyintézés nagyon gyors és ügyfélbarát.”
Dávid Veronika, Horfer Serleg Kft.