Vírusvédelem

Vírusirtó szoftveres szolgáltatás


8.900,-Ft+ÁFA/év

A vírusirtó szoftverek két alapelven működnek. Az első az úgynevezett reaktív védelem, ami az úgynevezett vírusdefiníciós adatbázison alapszik. Ebben az esetben a vírusirtó szoftver egy adatbázisból azonosítja a kártevőket. Az adatbázist a vírusirtó szoftver gyártója rendszeresen frissíti, a frissítéseket a legtöbb vírusirtó szoftver automatikusan letölti az internetről.

A második – és napjainkban egyre fontosabb – védelmi módszer az úgynevezett heurisztikus vírusvédelem. Ebben az esetben a vírusirtó a beépített analizáló algoritmusok (mesterséges intelligencia) segítségével azonosítja a vírusokat. A módszer azért nagyon fontos, mert sokszor több nap telik el egy új vírus megjelenésétől addig, amíg a vírusirtó program gyártója az ellenszert elkészíti, és beépíti a vírusdefiníciós adatbázisba. A vírusirtó szoftvernek ilyenkor frissítenie kell magát az internetről, és csak ezután nyújt védelmet az új vírusok ellen.

Vírusvédelemi szolgáltatásunk

Számítógépek vírusvédelme

Egyedi számítógépek védelmére optimalizált megoldások. Az IT Butler vírusvédelme rendelkezik minden olyan szükséges grafikus kezelőfelülettel, amelyen keresztül felhasználószintű ismeretekkel kezelhető a szoftver.

Ha szeretnéd Te is biztonságban tudni levelezésedet, céges adataidat, hírleveleidet és számítógépeidet, fordulj vírusirtási segítségért munkatársainkhoz, akik készséggel segítenek kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb vírusvédelmi szolgáltatást!

Az F-Secure cég, finn székhelyű, központilag menedzselhető vállalati adatvédelmi megoldások vezető szállítója.

Két barát alapította 1988-ban Helsinkiben, egyetemi éveik alatt.  A lelkes csapat elhatározta, hogy a számítógépes vírusok elleni küzdelemben világszínvonalú termékeket fejleszt. Ez a cél hamar meghozta számukra az ismertséget. Azóta eltelt több mint húsz év, és a vállalat Európa egyik legnagyobb szoftverfejlesztőjévé vált.
Jelenleg hétszáznál is több alkalmazottat foglalkoztat a világ 17 országában.  Kereskedelmi hálózatuk száznál több országba juttatja el az F-Secure márkanevet. A cég biztonsági megoldásait 180 internet szolgáltató és mobilcég kínálja ügyfeleinek. A vállalat víruselemző laboratóriumában több, mint száz adatbiztonsági szakértő küzd meg a naponta felbukkanó több mint  17 000 új kártevővel. Nekik köszönhetőek a cég termékeinek legendásan gyors frissítései. Magyarországon 1995 óta kaphatók a cég termékei.

A vírusölő programot magad telepíted. A frissítés távolról történik, évente.

ADD MEG A TELJES VÉDELMET SZÁMÍTÓGÉPEDNEK, SZEMÉLYES ADATAIDNAK ÉS ONLINE ÉLETEDNEK.

Kérdésed lenne? Írjál: help@2kal.hu