Weboldalszerkesztés

Weboldalak tartalmának szerkesztése, frissítése

A jó weboldal olyan mint egy ütős névjegykártya: első ránézésre bizalmat ébreszt felénk és tömören, hatásosan közvetíti, mivel foglalkozunk.

A weboldalszerkesztés több mint egy egyszerű „gyorsan beírjuk ezt, odahúzzuk azt a boxot“.  Sokan nem is sejtik, hogy még a programozást nem igénylő weboldalak esetében sem 2 perc egy képet kicserélni, vagy egy feliratot áthelyezni egyik oldalról a másikba.

Különösen igaz ez azokra, akik a webszerkesztés során sem pusztán a látványra, hanem a hosszú távon, a Google- és a felhasználó szemében is értékes tartalom előállítására törekednek.

A weboldalszerkesztés első lépései

A weboldalszerkesztés nem ott kezdődik, hogy megtervezzük a színeket, hanem hogy az ügyféllel közösen feltérképezzük, mit szeretne pontosan elérni a weboldalával és ehhez milyen menüpontok, modulok, szövegek szükségesek. Hiszen hiába készül el egy látványos oldal, ha arra senki sem látogat vagy, ha az oldal megnyitását követően nem tud eligazodni és vásárlás/kapcsolatfelvétel helyett inkább bezárja az oldalt.

A professzionális weboldalszerkesztés

Az IT Butler weboldalszerkesztés szolgáltatásában a weboldal csak váz: ami olyan szövegeket és marketingeszközök komplex együttesét tartalmazza, melyek egyszerre segítenek a látogatók odavonzásában, ott-tartásában, és a vásárlás generálásban.

Ez képezi munkánk alapját, és ezt öntjük végül olyan külsőbe, látványvilágba, mely egyedivé, összehasonlíthatatlanná teszi céges honlapját a konkurenciához képest!

Minden esetben egyedi megoldáscsomagot kínálunk – speciálisan Rád és célpiacod elvárásaira szabva.

 

Tudj meg többet az IT Butler weboldalszerkesztés szolgáltatásáról, valamint kérj bátran segítséget munkatársainktól.